Orde van het Klassieke Rozenkruis

Fama Fraternitatis

Kennismaken

 

De Orde van het Klassieke Rozenkruis Fama Fraternitatis houdt regelmatig bijeenkomsten om de Roep van de Broederschap van het Rozenkruis te bekrachtigen en alle geroepenen te ontmoeten op een zo diep en intens mogelijk niveau. Het is dan ook niet alleen een ontmoeten van persoon tot persoon, maar ook van ziel tot ziel en van geest tot geest. Met geroepenen wordt volstrekt iedereen bedoeld die zich op wat voor wijze dan ook aangetrokken voelt tot de Orde, Haar boodschap en Haar werkwijze.

Voelt u zich aangetrokken tot de Orde, bezoek dan eens een Open Bijeenkomst of een Thema Bijeenkomst om nader kennis te maken met de Orde en haar leerlingen. De Open Bijeenkomsten zijn openbaar, geheel vrijblijvend en kosteloos toegankelijk. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Onder het tabblad Agenda – Open Bijeenkomst vindt u alle informatie over data, locatie, tijdstip en thema.

Net als de Open Bijeenkomsten zijn ook de Thema Bijeenkomsten geheel vrijblijvend. Ze zijn echter niet altijd voor iedereen toegankelijk en ook niet altijd kosteloos. Onder het tabblad Agenda – Thema Bijeenkomst vindt u alle informatie over data, locatie, tijdstip, thema, toegangscriteria en eventuele kosten.

Uiteraard is het ook mogelijk om kennis te maken via telefoon en e-mail.

Tip: geef u op als belangstellende, u ontvangt dan per e-mail, geheel vrijblijvend, informatie over onze Open en Thema Bijeenkomsten (uit privacyoverwegingen zijn namen en e-mailadressen niet zichtbaar voor anderen).