Orde van het Klassieke Rozenkruis

Fama Fraternitatis

Gij zult niet eenzaam zijn, mijn vriend. De ledige ogen van de menigten zullen aan u voorbijzien, maar het Almachtige Oog van de Schepper zal u opmerken, zodra uw oog de roep uwer ziel uitzendt.

Zoals de naam al enigszins aangeeft is een Studiegroep een vorm van samenkomst waarbij aan de Kompas-leerlingen (zie voor nadere toelichting Organisatie – Leerlingen), in een kleine en persoonlijke setting, de beginselen van de Universele Wijsbegeerte wordt aangereikt naar vorm en inhoud van de Orde van het Klassieke Rozenkruis Fama Fraternitatis.

De data voor de komende periode zijn:

  • zondag 5 april 2020*
  • zondag 3 mei 2020*
  • zondag 7 juni 2020
  • zondag 5 juli 2020
  • zondag 6 september 2020
  • zondag 4 oktober 2020

* Vanwege het Corona virus komen deze bijeenkomsten in ieder geval te vervallen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en bij wijzigingen publiceren we dat z.s.m. Alle leerlingen die deelnemen aan de Sudiegroep ontvangen hierover ook berichten via e-mail, whatsapp of telefoon. Voor vragen en/of opmerkingen hierover neem gerust contact met ons op via e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 024-2022022.

De eerstvolgende Studiegroep is op zondag .......... 2020 aansluitend aan de Open Bijeenkomst op de locatie Professor Cornelissenstraat 306 te Nijmegen in het gebouw van de Remonstrantse Kerk.

Onder het tabblad Bijeenkomsten – Studiegroep vindt u meer informatie over de Studiegroep.