Orde van het Klassieke Rozenkruis

Fama Fraternitatis

Thema Bijeenkomst

De Orde van het Klassieke Rozenkruis Fama Fraternitatis organiseert zelf regelmatig Thema Bijeenkomsten. Het komt ook voor dat de Orde bijeenkomsten van andere organisaties of personen bezoekt.

Zoals de naam al aangeeft staan deze bijeenkomsten in het teken van het opdoen van kennis over interessante en verdiepende thema’s, maar ze bieden ook de mogelijkheid om nader kennis te maken met elkaar. Het is de enige bijeenkomstvorm zonder vastgestelde datum en zonder vastomlijnde toegangscriteria. De toegangscriteria worden per bijeenkomst vastgesteld en aangegeven elders op deze website.

De Thema Bijeenkomsten zijn, in tegenstelling tot de Open Bijeenkomsten, niet altijd kosteloos en aanmelden hiervoor is soms nodig. Belangstellenden die vaker naar de Thema Bijeenkomsten willen komen en/of op de hoogte willen blijven van de overige activiteiten van de Orde kunnen zich aanmelden voor de berichtgevingen per e-mail (uit privacyoverwegingen zijn namen en e-mailadressen niet zichtbaar voor anderen).

Onder het tabblad Agenda – Thema Bijeenkomst staat alle informatie over data, locatie, tijdstip, thema, toegangscriteria en eventuele kosten.