Orde van het Klassieke Rozenkruis

Fama Fraternitatis

Mijn herinnering ging als de bij van gedachtenbloem tot gedachtenbloem en dronk hun honing.

Op iedere 3e zondagochtend van de maand, m.u.v. de maand augustus, komen de daartoe uitgenodigde Confessio-leerlingen (zie voor nadere toelichting Organisatie – Leerlingen) van De Orde van het Klassieke Rozenkruis Fama Fraternitatis samen in een Zevengroep. Een Zevengroep kan, anders dan de naam wellicht doet vermoeden, uit meer of minder dan zeven leden bestaan.

De data voor de komende periode zijn:

  • zondag 19 april 2020*
  • zondag 17 mei 2020*
  • zondag 21 juni 2020
  • zondag 20 september 2020
  • zondag 18 oktober 2020

* Vanwege het Corona virus komen deze bijeenkomsten in ieder geval te vervallen. We volgen de ontwikkelingen op de voet en bij wijzigingen publiceren we dat z.s.m. Alle leerlingen die voor de Zevengroep worden uitgenodigd ontvangen hierover ook berichten via e-mail, whatsapp of telefoon. Zij ontvangen eveneens berichten over mogelijke alternatieven. Voor vragen en/of opmerkingen hierover neem gerust contact met ons op via e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 024-2022022.

De eerstvolgende Zevengroep is op zondag .......... 2020 van 10.15 uur tot 12.15 uur. Vanaf 10.00 uur zijn alle daartoe uitgenodigde Confessio-leerlingen van harte welkom op de voor hen bekende locatie.

Onder het tabblad Bijeenkomsten – Zevengroep vindt u meer informatie over de Zevengroep.